15.4 C
Blanes
Els alumnes del curs passat

El projecte Rossinyol forma 14 parelles d’alumnes per fomentar l’arrelament social, cultural i lingüístic

Les parelles d'estudiants es coneixeran aquest divendres, a la Casa de la Cultura (17:30h).

Els alumnes del curs passat

Darreres Notícies

Aquesta tarda es presenten les 14 parelles d’alumnes que conformen el projecte Rossinyol. Les formen estudiants d’escoles o instituts de Lloret, que volen fomentar el seu arrelament a la vila i millorar el català, amb els anomenats mentors, que són joves que van a la Universitat de Girona.

El projecte Rossinyol, que arriba a la 8a edició, comença a caminar avui i s’allarga uns quants mesos amb activitats dirigides a conèixer Lloret, els seus barris i entorn, així com l’ús social del català i l’àmbit educatiu.

La iniciativa neix amb la voluntat fomentar el diàleg i l’intercanvi d’experiències entre estudiants universitaris i alumnat nouvingut dels centres educatius. Hi participen alumnes de l’escola Pere Torrent, del Pompeu Fabra, de l’institut Rocagrossa i de l’Institut-Escola de Fenals.

L’objectiu del projecte Rossinyol és afavorir la integració social, cultural i lingüística dels estudiants que hi participen. La presentació és aquesta tarda, a partir de dos quarts de 6, a la sala polivalent de la Biblioteca.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist