17.2 C
Lloret de Mar
Pàgina web comerciants

Promocionar el comerç com a producte turístic

Aquest és l'objectiu d'una campanya de PIMEC Comerç Girona, a la qual l'Associació de Comerciants de Lloret s'ha adherit.

Pàgina web comerciants

Darreres Notícies

L’Associació de Comerciants de Lloret s’ha adherit a una campanya de promoció del comerç com a producte turístic. La iniciativa, impulsada per PIMEC Comerç Girona conjuntament amb la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, consisteix en la creació d’un tríptic que posa en valor l’excel•lent oferta comercial de les comarques gironines i la seva rellevància com a destinació de shopping de qualitat.

La publicació incorpora un mapa amb la localització de les diferents associacions, un llistat amb codi QR dels diferents eixos comercials, amb accés directe als seus webs, i un calendari amb els esdeveniments més rellevants impulsats pel comerç d’arreu del territori. El representant dels comerciants de Lloret, Francesc Alsina, ha explicat que la informació s’ofereix en diferents idiomes per arribar a tots els públics.

Segons Alsina, la campanya pretén reforçar la feina de promoció comercial que es fa al territori i incentivar una mica les compres en una temporada que, de moment, és bastant fluixa pel que fa a les vendes.

El president de PIMEC Comerç Girona, Josep Mª Vergés, per la seva banda, remarca que el comerç local ha de ser un complement més de l’activitat turística. En aquest sentit, Vergés explica que l’aliança entre el turisme i el comerç reportaran beneficis a les destinacions.

D’aquest tríptic Costa Brava, comarques gironines, se n’han editat un total de 26.000 exemplars en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès), que es distribuiran a les fires de turisme genèriques on el Patronat de Turisme Costa Brava Girona participi, així com en accions promocionals i a les oficines de turisme de la demarcació.

spot_img

El + Vist