16.6 C
Lloret de Mar

Prop de 6.000 euros és el que ha recaptat Lloret Voluntari a les quines

L'entitat destina 2.100 euros a la Marató de TV3, que és la recaptació de la segona quina, mentre que les altres dues serveixen per autofinançar-se.

Una de les quines del 2015
Una de les quines del 2015

Darreres Notícies

Lloret Voluntari ha recaptat prop de 4.000 euros que li serviran per finançar l’activitat de tot l’any. Els diners es destinen a accions diverses, des de comprar material per a l’hospital sociosanitari o l’asil Nicolau Font a aportar ajudes concretes a persones que ho sol•liciten a Serveis Socials. Roser Llambí, membre de l’entitat, assenyala que, per exemple, aquest any s’ha fet regal de reis a tots els usuaris del sociosanitari i l’asil.

Tot i així, Roser Llambí insisteix en què la finalitat de Lloret Voluntari no és aconseguir finançament, sinó persones que vulguin destinar el seu temps ajudar la gent gran del municipi.

Les tasques dels voluntaris són variades: hi ha un grup que col•labora a domicili per ajudar persones que viuen soles, tant fent-los la compra com passant una estona escoltant-los o sortint a passejar; un altre grup fa companyia als usuaris de les institucions; altres formen part de la Pastoral sanitària, que vetlla perquè hi hagi missa i es digui la paraula de Déu; i un últim grup fa costat a les dones maltractades.

A banda dels prop de 4.000 euros que Lloret Voluntari ha aconseguit amb la primera i la tercera quina que ha organitzat aquestes festes, també va recaptar 2.100 euros per destinar a la Marató de TV3 amb la segona quina.

Pel que fa al canvi de data, en lloc de fer la quina el dia de Reis fer-la el diumenge següent, va funcionar molt bé i al voltant de 500 persones van omplir la sala del Rosamar, segons l’entitat majoritàriament un públic familiar.

[ngg_images source=”galleries” display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

spot_img

El + Vist