18.1 C
Lloret de Mar
L'ADF fent vigilància i control

Protecció Civil demana màxima precaució amb les elevades temperatures

La calor ha fet activar el Procicat i també el nivell 2 del Pla Alfa per l'elevat risc d'incendi.

L'ADF fent vigilància i control

Darreres Notícies

Màxima precaució amb les elevades temperatures. La calor marca valors anòmals per l’època en què estem i s’han activat el Procicat per calor i el nivell 2 del Pla Alfa de prevenció d’incendis.

El cap de Protecció Civil, Felip Carbonell, ha explicat que el nivell 2 del Pla Alfa fa incrementar la vigilància per part dels cossos de seguretat que es dediquen a la prevenció de riscos. Per evitar el risc d’incendis, a més, es fa una crida a la col•laboració ciutadana.

Pel que fa a la calor, Felip Carbonell recorda que les mesures que ha de prendre la població són de sentit comú, sobretot en els col•lectius dels infants i la gent gran: protegir-se del sol i beure molta aigua.

De cara a demà i divendres no es preveu que les temperatures s’enfilin, però sí que pot pujar la sensació tèrmica, sobretot arran de mar, on la sensació tèrmica pot arribar als 35 graus en l’inici del cap de setmana. La setmana que ve la tònica serà la mateixa i, de fet, no es preveu una refrescada clara a mitjà o llarg termini.

spot_img

El + Vist