18 C
Lloret de Mar

Campanya de prevenció per a la revetlla de Sant Joan

Protecció Civil demana seny i sentit comú per a la revetlla de Sant Joan. Un any més, la Generalitat ha impulsat una campanya de prevenció a través de Protecció Civil, per evitar que hi hagi incidents en una nit en què els petards i les fogueres són els protagonistes. En aquest sentit, el cap de […]

Tros del cartell
Tros del cartell

Darreres Notícies

Protecció Civil demana seny i sentit comú per a la revetlla de Sant Joan.

servicios profesionales jimenez

Un any més, la Generalitat ha impulsat una campanya de prevenció a través de Protecció Civil, per evitar que hi hagi incidents en una nit en què els petards i les fogueres són els protagonistes. En aquest sentit, el cap de Lloret, Felip Carbonell, recorda que cal anar amb molt de compte a l’hora de llançar un petard, sobretot si es tracta d’un coet.

Felip Carbonell també recomana que els veïns no tinguin roba estesa durant la revetlla, per evitar que els caigui un petard a les seves terrasses i es produeixi un incendi.

Els principals incidents a la revetlla de Sant Joan, segons el cap de Protecció Civil, són cremades i petits incendis.

Pel que fa a les fogueres, Felip Carbonell ha explicat que n’hi ha dues de sol·licitades, però que es desestimaran perquè no compleixen el requisit principal: han d’estar a 500 metres de la massa forestal. Des de Protecció Civil també es controlarà especialment que no es facin fogueres a les cales de Lloret, ja que és una pràctica prohibida, però força habitual.

spot_img

El + Vist