16 C
Lloret de Mar

Protecció Civil inicia aquest dimecres la campanya d’estiu de prevenció d’incendis

Com cada 15 de juny, s'extremen les precaucions i es prohibeix fer foc al bosc sense cap excepció fins al 15 de setembre. Protecció Civil també prepara la campanya de Sant Joan.

Campanya de la revetlla de Sant Joan
Campanya de la revetlla de Sant Joan

Darreres Notícies

A partir de demà dimecres, com cada 15 de juny, augmenten les restriccions a les zones forestals amb l’objectiu de prevenir incendis. El cap de Protecció Civil, Felip Carbonell, argumenta que al llarg de l’any està prohibit fer foc al bosc i es poden dur a terme certes activitats amb permís, però durant tres mesos queda tot prohibit sense excepcions.

servicios profesionales jimenez

De cara a aquesta temporada, Carbonell ha avançat que les previsions apunten que serà un estiu poc calorós i, per tant, el risc d’incendis és baix per l’època de l’any en què estem, tot i que sempre cal ser prudents.

La limitació arriba sempre uns dies abans de Sant Joan, en què des de Protecció Civil es fan un seguit de recomanacions, especialment als nens que tiren petards, per tal que la revetlla sigui tranquil•la i segura.

Pel que fa a les fogueres, per fer-ne una cal sol•licitar permís, tot i que a Lloret són poc habituals.

Aquests dies ja es comencen a vendre petards de cara a la revetlla del dia 23 de juny i cal comprar-ne només als llocs autoritzats.

spot_img

El + Vist