17.9 C
Lloret de Mar

Protecció Civil tira quatre tones de sal a les urbanitzacions per sobre de la cota 200

Es tracta d’una mesura preventiva, i habitual quan hi ha risc de neu, per evitar glaçades.

Tirant sal, aquest matí
Tirant sal, aquest matí

Darreres Notícies

Des de les 10 del matí s’ha començat a tirar sal a les urbanitzacions de Lloret de Mar que estan situades per sobre de la cota 200. Es tracta d’una mesura preventiva, i habitual quan hi ha risc de neu, per evitar glaçades. Afecta una desena d’urbanitzacions. Són Lloret Blau, Creu de Lloret, Montlloret, Lloret Residencial, Pinares, Rocagrossa, Turó de Lloret, Serra Brava, Riviera i Font de Sant Llorenç.

servicios profesionales jimenez

Les tasques van a càrrec de Protecció Civil i de GBI Serveis. Calculen que fins a les 14 hores hauran tirat prop de quatre tones de sal als accessos de les esmentades urbanitzacions i als carrers principals. Plegats sumen uns 35 quilòmetres de recorregut.

Des de Protecció Civil es demana als conductors que extremin la precaució quan circulin amb els seus vehicles per aquests indrets, situats a les cotes més elevades del terme municipal de Lloret de Mar. Per ara, no hi ha cap via de trànsit tallada al municipi. La neu no qualla.

Les precipitacions a baixes temperatures fan que la neu arribi aquest dijous a zones gens habituals, la cota zero. Després de la nevada al Pirineu, Prepirineu i Catalunya central dels darrers dies que ha portat gruixos importants, la neu cau aquest matí a zones molt pròximes a la costa, com la comarca de la Selva i el Maresme. Al migdia ha d’arribar a Barcelona i àrea metropolitana.

spot_img

El + Vist