13.9 C
Lloret de Mar
Tirant sal, aquest matí

Protecció Civil tira quatre tones de sal a les urbanitzacions per sobre de la cota 200

Es tracta d’una mesura preventiva, i habitual quan hi ha risc de neu, per evitar glaçades.

Tirant sal, aquest matí

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Des de les 10 del matí s’ha començat a tirar sal a les urbanitzacions de Lloret de Mar que estan situades per sobre de la cota 200. Es tracta d’una mesura preventiva, i habitual quan hi ha risc de neu, per evitar glaçades. Afecta una desena d’urbanitzacions. Són Lloret Blau, Creu de Lloret, Montlloret, Lloret Residencial, Pinares, Rocagrossa, Turó de Lloret, Serra Brava, Riviera i Font de Sant Llorenç.

Les tasques van a càrrec de Protecció Civil i de GBI Serveis. Calculen que fins a les 14 hores hauran tirat prop de quatre tones de sal als accessos de les esmentades urbanitzacions i als carrers principals. Plegats sumen uns 35 quilòmetres de recorregut.

Des de Protecció Civil es demana als conductors que extremin la precaució quan circulin amb els seus vehicles per aquests indrets, situats a les cotes més elevades del terme municipal de Lloret de Mar. Per ara, no hi ha cap via de trànsit tallada al municipi. La neu no qualla.

Les precipitacions a baixes temperatures fan que la neu arribi aquest dijous a zones gens habituals, la cota zero. Després de la nevada al Pirineu, Prepirineu i Catalunya central dels darrers dies que ha portat gruixos importants, la neu cau aquest matí a zones molt pròximes a la costa, com la comarca de la Selva i el Maresme. Al migdia ha d’arribar a Barcelona i àrea metropolitana.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.