15.1 C
Lloret de Mar

Protecció Civil tira sal a les vies per sobre de la cota 200 per evitar glaçades

El departament d’Interior de la Generalitat ha activat l’alerta per una onada de fred, que s'intensificarà en els propers dies.

Treballadors municipals salant carrers, aquest matí
Treballadors municipals salant carrers, aquest matí

Darreres Notícies

Protecció Civil ha salat els carrers i carreteres de Lloret situats per sobre de la cota 200. L’objectiu és que evitar que aquests vials es glacin, ja que el departament d’Interior de la Generalitat ha activat l’alerta per una onada de fred.

El cap de Protecció Civil al municipi, Felip Carbonell, ha explicat que la sal permet que l’aigua que hi pugui haver sobre les vies no es glaci. L’actuació s’ha fet en diverses urbanitzacions, situades a les parts més elevades del terme municipal; són Lloret Blau, la Creu de Lloret, Lloret Residencial, Mont Lloret, Roca Grossa, Turó de Lloret, Serra Brava, La Riviera i Font de Sant Llorenç. El responsable de Protecció Civil argumenta que s’ha d’actuar amb prudència perquè la sal a banda de tenir avantatges també té inconvenients i malmet el mobiliari urbà i la vegetació. 

Segons les prediccions, l’onada de fred s’anirà intensificant els propers dies. El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha demanat precaució, sobretot a la carretera, i ha recordat als veïns que han d’evitar mullar els carrers per evitar les glaçades.

spot_img

El + Vist