27.2 C
Lloret de Mar
Ple municipal d'aquest dilluns

El PSC pactarà amb CDC i ERC per formar part de l’equip de govern

D'altra banda, des d'aquest dilluns Enric Martínez és regidor no adscrit.

Ple municipal d'aquest dilluns

Darreres Notícies

El PSC entrarà a formar part de l’equip de govern. Tot i que encara no hi ha un acord ferm i cap dels grups implicats ha signat res, tant els socialistes com CDC reconeixen que hi ha una negociació oberta que avança de manera positiva.

El regidor convergent Albert Robert ha matisat que la voluntat del govern sempre ha estat aconseguir un pacte fort per poder governar amb tranquil•litat i amb el PSC sumarien els onze regidors que marquen la majoria.

El portaveu del PSC, Antonio Lorente, ha apuntat que el seu objectiu sempre ha estat fer el millor per a Lloret i amb aquesta finalitat han obert el diàleg amb l’equip de govern.

Tant CDC com el PSC han reconegut que el pacte es podria fer oficial al proper ple municipal. Recordem que a l’equip de govern també hi ha ERC-Avancem.

Qui també té la porta oberta a entrar a l’equip de govern és Enric Martínez, que des d’aquest dilluns és regidor no adscrit. Assegura que ja quan formava part del PPC estava disposat a entrar al govern i manté la mateixa voluntat, tot i que assenyala que seguirà treballant per al bé del municipi tant si és al govern com a l’oposició.

Davant d’aquesta possibilitat, Albert Robert ha argumentat que ara mateix tenen altre feina important més urgent sobre la taula, però insisteix en què l’equip de govern està disposat a parlar amb tots els regidors.

spot_img

El + Vist