Diumenge, 24 gener 2021
11.1 C
Lloret de Mar
Dibuix d'una urna

Publicades les llistes provisionals de les persones amb dret a vot el 20D

Es poden consultar de forma presencial a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana o bé a través del web de l’Ajuntament.

Dibuix d'una urna

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

A partir d’avui i fins el proper 9 de novembre es troben exposades les llistes provisionals de les persones que tenen dret a vot en les eleccions generals del proper 20 de desembre. Es calcula que a Lloret el cens el conformen una mica més de 20.000 d’electors.

Es tracta d’un tràmit habitual cada cop que hi ha comicis, a fi que els interessats puguin consultar les llistes i -si ho consideren oportú- presentar algun tipus de reclamació. La regidora Lluïsa Baltrons exposa que la consulta es pot fer de forma presencial a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana o bé a través del web de l’Ajuntament.

En les eleccions generals, a Lloret es muntaran 30 meses electorals, repartides a les 4 seus habituals.

Aquest termini és, doncs, important: els empadronats fins al mes de juliol, tenen dret a votar a Lloret. Els que ho hagin fet després, ho han de fer al municipi on van estar empadronats anteriorment.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.