22.4 C
Lloret de Mar
LLCB

Quatre accions relacionades amb el turisme de congressos a Lloret

El turisme de congressos està en temporada alta a Lloret.

LLCB

Darreres Notícies

El turisme de congressos a Lloret està en temporada alta. Per això fins a quatre accions tenen lloc aquests dies amb l’objectiu de donar a conèixer la vila a organitzadors de congressos, i com a seu d’estades per a empreses.

Per exemple, des d’ahir i fins demà dijous es du a terme una convenció de FECSA al teatre. La directora del LLCB (Lloret Convention Bureau), Elisabeth Keegan, assegura que la companyia tenia clar que volia organitzar l’acte a Lloret. Segons Keegan, en aquestes convencions es concentren moltes activitats per aprofitar al màxim el temps.

Paral•lelament a aquesta convenció, avui mateix un grup de representants de Lloret, tant del sector públic com privat, ha viatjat a Eivissa per promocionar-se entre el turisme que combina esports i congressos. A més, també hi ha prevista una trobada a Barcelona en la mateixa línia.

Una altra acció destacada duta a terme a Lloret, en aquest cas el cap de setmana passat, va ser la visita d’un grup de set professionals francesos especialitzats en muntar reunions. Van venir a la vila a través de l’Agència Catalana de Turisme i el Costa Brava Convention Bureau. El grup va quedar molt satisfet per l’especialització de Lloret en aquest sector i, fins i tot, des de Toulouse ja s’ha confirmat que Orange organitzarà un congrés a la vila a principis del 2016, amb 200 participants.

spot_img

El + Vist