15.1 C
Lloret de Mar

Ramon Tremosa (CiU) assenyala que les eleccions europees es llegiran en clau de referèndum

Amb les eleccions europees del 25 de maig a la vista, l’eurodiputat i candidat per Convergència i Unió, Ramon Tremosa, va ser ahir a Lloret de Mar per mantenir una reunió amb el sector del turisme. Tremosa, membre de la comissió de transports i turisme del Parlament Europeu, s’ha referit al sector turístic. Defensa que […]

Ramon Tremosa, ahir a la plaça de la Vila, atén els mitjans de comunicació, acompanyat d'altres membres de CiU
Ramon Tremosa, ahir a la plaça de la Vila, atén els mitjans de comunicació, acompanyat d'altres membres de CiU

Darreres Notícies

Amb les eleccions europees del 25 de maig a la vista, l’eurodiputat i candidat per Convergència i Unió, Ramon Tremosa, va ser ahir a Lloret de Mar per mantenir una reunió amb el sector del turisme.

Tremosa, membre de la comissió de transports i turisme del Parlament Europeu, s’ha referit al sector turístic. Defensa que és “bàsic per a Catalunya”. El candidat de CiU ha mostrat el seu interès sobre el conflicte a Ucraïna i la preocupació per les afectacions que pot tenir en el turisme rus.

Ramon Tremosa ha destacat un seguit avantatges que s’han assolit a través del parlament europeu: “tenim euros a la butxaca i ens ha fet la crisi menys dura, només cal veure les depreciacions de monedes de països emergents; tenim mòbils a la butxaca i el roaming serà eliminar a partir del 2015; hem aprovat reduir les comissions de les targetes de crèdit que es cobren al petit comerç… tot són motius perquè el 25 de maig els catalans votin en massa i sentim com a seves les eleccions al Parlament Europeu”.

El candidat de CiU ha afirmat que la participació i el resultat de les eleccions europees tindran una lectura en clau del referèndum previst el 9 de novembre. Segons Tremosa, tothom està pendent de què està passant a Catalunya. Conclou que el 25 de maig és una oportunitat per a mostrar el procés que s’està vivint al país.

spot_img

El + Vist