Divendres, 5 març 2021
8.7 C
Lloret de Mar
Viistants, als jardins de Santa Clotilde

Es ratifica la creació de la xarxa europea de jardins històrics

La moció de En Lloret Sí Se Puede farà crear una mesa de contractació permanent a l’Ajuntament.

Viistants, als jardins de Santa Clotilde

Darreres Notícies

Dulsat: “El passeig és l’artèria principal i volem que la gent pugui escollir”

Dilluns comença el període de votacions sobre com ha de ser la mobilitat al passeig i l'alcalde anima tothom a participar-hi.

Lloret estrena el videoclip ‘No callis’ per commemorar el 8M

L'ha gravat Bustek Films amb motiu del Dia de les dones i s'estrena aquest dissabte al Teatre, on també es farà la lectura del manifest institucional.

Oberta la convocatòria d’ajudes per pagar el lloguer de l’habitatge

La Generalitat atorga aquesta ajuda a les persones que, arran de la pandèmia, han acumulat deute per pagar el lloguer de casa seva.

‘Amor oscuro’ destapa per què uns sonets de Lorca van estar amagats 50 anys

L'espectacle arriba a Lloret demà divendres, a les 20 hores, dins del programa Lloret Espai Off.

‘Lost in August’ actuaran en ‘streaming’ des dels Bucs d’El Puntet

Oferiran un concert de versions, avui dijous, a les 20 hores, a través de les xarxes socials dels Bucs i d'El Puntet.

En el ple d’aquest dilluns s’ha ratificat el decret d’alcaldia per a la creació de la xarxa europea de jardins històrics, que pretén sumar sinergies entre diferents països per promocionar aquests espais culturals com són, en el cas de Lloret, els jardins de Santa Clotilde. En aquest cas, hi ha hagut unanimitat entre els diferents grups municipals.

Un altre punt que ha comptat amb el suport de tots els grups és l’aprovació definitiva del mapa de capacitat acústica i de l’ordenança que ha de regular el soroll i les vibracions de la vila.

La moció presentada per En Lloret Sí Se Puede (ELLSSP) també ha prosperat, de manera que es crearà una mesa de contractació permanent a l’Ajuntament. Tot i així, la proposta ha generat algunes opinions diverses, ja que alguns grups critiquen que hi hagi polítics a les meses de contractació. I és que la demanda d’ELLSSP és que -en els contractes de, com a mínim, 250.000 euros a l’any- hi hagi un representant de cada grup municipal, així com el regidor de l’àrea pertinent, a banda dels tècnics responsables. L’equip de govern, però, ha donat suport a la proposta perquè vol evitar que se’l titlli d’impedir la transparència en els processos de contractació.

En el ple d’aquest dilluns, Jordi Sais ha pres possessió del càrrec de regidor. Sais va prendre possessió del càrrec a l’inici de la sessió, just després d’aprovar l’ordre del dia de l’anterior ple i de repassar tant el despatx d’alcadia com el de turisme. L’edil del PDC, que omple la vacant que va deixar Joan Gou a l’agost, és el nou regidor de coordinació d’obra de govern i de la Biblioteca Municipal.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.