10.4 C
Lloret de Mar
Díptic de la campanya

Rebutjar venda ambulant, evitar productes falsificats o demanar el tiquet de compra

L'Ajuntament i els comerciants editen un díptic sobre consells bàsics a l'hora de comprar.

Díptic de la campanya

Darreres Notícies

Rebutjar la venda ambulant en el carrer perquè està prohibida, evitar els productes falsificats o demanar sempre el tiquet de compra. Aquestes són algunes de les recomanacions que es donen a Lloret de Mar, en el nou díptic sobre consells i bones pràctiques comercials.

L’ha editat l’Ajuntament i l’Associació de Comerciants, amb l’objectiu d’informar als clients sobre els hàbits més recomanables a l’hora de comprar. En el document se sintetitzen, de manera gràfica i entenedora, pautes bàsiques de consum perquè residents i visitants puguin gaudir d’una experiència gratificant i amb garanties als prop de 700 establiments de la vila.

El regidor de Comerç, Cristian Fernández, explica que aquest tipus d’iniciatives posen en valor “la qualitat” del sector a Lloret i ajuden als compradors a conèixer “els seus drets”

Els consells que s’ofereixen al díptic se centren en qüestions com els horaris comercials, el consum responsable, la seguretat, o la informació, promoció i comercialització de productes, entre d’altres.

El gerent de l’Associació de Comerciants, Francesc Alsina, destaca que els clients, quan compren a Lloret, ho fan “amb garanties”.

En total, s’han editat 4.000 díptics que es repartiran en dependències municipal i establiments comercials. La informació es troba disponible en cinc idiomes. A més, es farà una campanya en línia a través del web de l’Ajuntament i de les xarxes socials.

spot_img

El + Vist