11.1 C
Lloret de Mar

Rentar les mans cinc cops al dia pot prevenir malalties infeccioses

És un dels consells que dona la fundació de la Marató. Lloret es bolca com cada any en la causa solidària.

Anunci de la Marató d'enguany
Anunci de la Marató d'enguany

Darreres Notícies

La Marató de TV3 –dedicada aquest cop a les malalties infecciosestorna a tenir un pes rellevant a Lloret de Mar. Són moltes les entitats que se sumen a la campanya amb activitats benèfiques molt variades. La primera es va dur a terme ahir diumenge i va ser un torneig de pitch&putt, mentre que aquest dimecres arriba una nova proposta, en aquest cas a la piscina municipal.

A més, dissabte es farà una xocolatada a la farmàcia Espinet. L’endemà diumenge, coincideixen tres propostes: la pujada al Montgròs amb el centre excursionista; el concert de Nadal amb el Casal de la Gent Gran a la Casa de la Cultura; i ballada de country a l’hotel Guitart Central Park amb els The Country Revival Farmers. Finalment, el 20 de desembre al bosc del Col·legi Immaculada Concepció hi haurà el pessebre vivent, organitzat per la mateixa escola.

El director de la Fundació La Marató, Lluís Bernabé, ha explicat que “les malalties infecciones afecten a moltes persones” i per això volen destinar la recaptació a investigar-les.

La Marató es farà aquest diumenge i s’hi explicaran coses com ara quines mesures podem prendre en el nostre dia a dia per evitar les malalties infecciones. Per exemple, rentar-nos les mans cinc cops al dia, posar-nos vacunes, fer un bon ús dels antibiòtics o tossir i estornudar tapant-nos amb el braç i no amb la mà.

Lluís Bernabé ha explicat que una font important de recaptació són les activitats que s’organitzen arreu del país, com les que es fan aquests dies a Lloret. Una altra manera important de col·laborar amb la Marató és amb un donatiu a través del telèfon 905 11 50 50.

Per a més informació, consulteu el web de la marato.

spot_img

El + Vist