28.5 C
Lloret de Mar
La platja de Lloret, aquest matí

Les reserves per l’agost es disparen a Lloret de Mar i en el conjunt de la costa catalana

Tot i així, el representant del sector a Lloret apunta que l’ocupació final a l’agost serà similar a la de l’any passat, ja que es va fregar el 100%.

La platja de Lloret, aquest matí

Darreres Notícies

Les reserves per al mes d’agost s’han avançat a Lloret i en el conjunt del litoral català, tot i que Lloret sempre va per davant, segons el president del Gremi d’Hotelers, Enric Dotras. Ell mateix ha explicat que la tendència ve donada per diferents factors, com ara la millora de l’economia, la percepció que Catalunya és una destinació segura o el fet que l’estiu passat diverses persones es quedessin sense lloc per venir de vacances a Lloret.

L’avançament de les reserves és positiu per als hotelers, ja que poden planificar la temporada amb més tranquil•litat en una època en què cada cop predomina més la reserva a última hora. Tot i així, el representant del sector a Lloret apunta que l’ocupació final a l’agost serà similar a la de l’any passat, ja que es va fregar el 100%.

Tot i la inseguretat que han provocat els diferents atemptats que hi ha hagut els últims mesos en diferents punts europeus, Enric Dotras assegura que la ciutadania segueix viatjant, tot i que escull destinacions on la percepció de seguretat és més elevada.

Les previsions fan preveure que el conjunt de la temporada serà millor aquest estiu que el passat. I així ho espera el president del gremi d’hostaleria.

spot_img

El + Vist