27.4 C
Lloret de Mar
Ambient nocturn a Lloret

Reunió de l’agrupació TIPS per decidir què es proposa als Pressupostos Participats

És una reunió oberta a tothom, a les 19 hores, al centre cívic Fòrum, al carrer Felicià Serra i Mont.

Ambient nocturn a Lloret

Darreres Notícies

A Lloret existeix un grup de veïns que es fan anomenar TIPS. Les sigles volen dir que estan “tips de soroll, brutícia i de l’incivisme”. Treballen per fer millores al municipi. Doncs bé, aquest divendres fan una reunió oberta a tothom per consensuar les propostes que presentaran als Pressupostos Participants.

La finalitat és decidir quins projectes demanaran a l’Ajuntament per tal de millorar la imatge dels carrers i de l’entorn de Lloret de Mar. La trobada s’ha previst avui, a partir de les 7 de la tarda, al centre cívic Fòrum, al carrer Felicià Serra i Mont. En altres paraules, el local de l’associació de veïns del nucli antic.

Recordem que enguany a la vila es duen a terme els Pressupostos Participats. El període per presentar propostes en línia està obert al web de l’Ajuntament: www.lloret.cat.

La novetat d’aquesta tercera edició és que s’escolliran un o més grans projectes de municipi i no per una zona o barri. Les propostes que es presentin han de tenir impacte en el conjunt de Lloret amb un pressupost màxim de mig milió d’euros.

El termini per presentar propostes es tanca el 18 de març i el proper pas serà que els serveis tècnics n’avaluïn la viabilitat.

Les propostes acceptades seran debatudes i, finalment, al mes de juny votades pels mateixos lloretencs.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist

spot_img