24.8 C
Lloret de Mar
Piscina municipal

Romà Codina aposta per la gestió directa de la piscina municipal

Després que la concessionària hagi renunciat a la gestió, l'Ajuntament haurà de decidir què fa.

Piscina municipal

Darreres Notícies

L’Ajuntament haurà de decidir si torna a convocar un concurs per a la gestió de la piscina o bé si la gestiona de manera directa. Tot i que l’alcalde en funcions, Romà Codina, aposta per la segona opció, serà el nou equip de govern qui decideixi què fa.

Sigui com sigui, l’actual empresa concessionària ha renunciat a la gestió de l’equipament perquè preveu que les pèrdues continuïn durant els tres anys que queden de concessió. Unes pèrdues que el primer any han superat el mig milió d’euros. Romà Codina, però, recorda que la companyia ja havia previst aquests números.

L’alcalde en funcions ha llançat un missatge de tranquil•litat a la població i als usuaris de l’equipament: d’una banda, perquè el dèficit l’afrontarà l’empresa i de l’altra, perquè la piscina seguirà oberta en tot moment, ja que la concessionària està obligada a seguir donant el servei fins que l’Ajuntament prengui una decisió.

L’empresa va comunicar la renúncia a l’Ajuntament que podia acceptar-la o refusar-la. Finalment, a principis de maig es va aprovar en Junta de Govern.

Recordem que l’equipament, llargament reivindicat a Lloret, està envoltat de polèmica des d’abans que obrís les portes fa un any i mig pels sobrecostos que ha suposat.

spot_img

El + Vist