14.2 C
Lloret de Mar

S’ampliarà la vorera de l’encreuament entre Av. de Blanes i Av. de Vidreres

Al ple d’ahir es va aprovar inicialment el projecte per remodelar l’encreuament que uneix l’avinguda Vila de Blanes i l’avinguda de Vidreres.  L’avinguda Vila de Blanes és la via més transitada de Lloret, amb unamitjana d’entre 20.000 i 30.000 vehicles al dia. El projecte aprovat ahir consisteix en ampliar la vorera de l’encreuament, que ara […]

El ple d'ahir
El ple d'ahir

Darreres Notícies

Al ple d’ahir es va aprovar inicialment el projecte per remodelar l’encreuament que uneix l’avinguda Vila de Blanes i l’avinguda de Vidreres. 

L’avinguda Vila de Blanes és la via més transitada de Lloret, amb unamitjana d’entre 20.000 i 30.000 vehicles al dia. El projecte aprovat ahir consisteix en ampliar la vorera de l’encreuament, que ara mateix és molt estreta. Però, per fer-ho, primer cal expropiar dos locals comercials. El pressupost no arriba als 200.000 euros.

El MILLOR de Marc Fuertes va criticar que l’enllumenat i la semaforització de la zona tinguin un cost de més de 40.000 euros. L’alcalde, Romà Codina, va argumentar que els semàfors seran amb leds i per a invidents.

La principal crítica de l’oposició va ser que s’ha tardat molt en tirar endavant el projecte. Codina va respondre que l’important és que es faci realitat.

spot_img

El + Vist