26.9 C
Lloret de Mar
Josep Lluis Sánchez Brugarola, a la Hackató de l'any passat

Sánchez Brugarola defensa la necessitat d’innovar i apostar pel canvi en una xerrada al Puntet

L'expert en innovació i creativitat farà una xerrada oberta a tothom aquest vespre (20 hores) al Puntet. Demà, acompanyarà els joves a la Hackató.

Josep Lluis Sánchez Brugarola, a la Hackató de l'any passat

Darreres Notícies

“Innovar avui en dia no és una opció, sinó que és una necessitat”. Amb aquesta premissa, l’expert en innovació i creativitat Josep Lluís Sánchez Brugarola oferirà una xerrada aquest vespre al Puntet. Es tracta de la conferència inaugural de la quarta Hackató, que es durà a terme aquest cap de setmana.

Com a novetat, la xerrada inaugural està oberta a tothom, sota el títol El paper dels joves en el present de la innovació. Josep Lluis Sánchez Brugarola explica que el canvi fa por perquè genera incertesa. Però, tot i així, cal apostar pel canvi, perquè sovint aporta moltes coses positives.

Sánchez Brugarola, a la dreta, el 2016 (El Puntet)

L’expert en innovació és qui acompanya cada any els joves al llarg de la Hackató, en què tenen 24 hores per resoldre diferents reptes presentats per quatre comerços locals. Una activitat que, segons Sánchez Brugarola, és única i molt interessant.

Sánchez Brugarola amb els joves, el 2016 (El Puntet)

La xerrada d’aquest vespre és gratuïta i s’adreça a totes les edats. Començarà a les vuit del vespre, al Puntet de l’avinguda de Vidreres. Demà al matí i fins diumenge al matí es durà a terme la Hackató.

spot_img

El + Vist