10.2 C
Lloret de Mar

Santi Vila anuncia que la prolongació de l’autopista estarà el 2016

El nou tram d’autopista fins a Lloret de Mar serà de 2 + 1. Al llarg dels 13 quilòmetres que s’han de construir, tindrà en bona part del recorregut dos carrils en una banda i en l’altre, un de sol. Això assegura el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, que ahir va estar a […]

Santi Vila a la Tribuna d'ahir
Santi Vila a la Tribuna d'ahir

Darreres Notícies

El nou tram d’autopista fins a Lloret de Mar serà de 2 + 1. Al llarg dels 13 quilòmetres que s’han de construir, tindrà en bona part del recorregut dos carrils en una banda i en l’altre, un de sol.

Això assegura el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, que ahir va estar a Lloret.

Tant l’Ajuntament com els empresaris de Lloret havien demanat a la Generalitat que el projecte de l’autopista no es limités a un carril per cada banda, per poder assumir tot el trànsit que hi ha de circular.

El conseller Santi Vila subratlla la importància d’unes obres, que permetran connectar la destinació amb l’autopista de la costa, la C-32.

El calendari amb què treballa la Generalitat és tenir enllestit el projecte aquesta tardor, amb la intenció que la construcció comenci a principis de l’any vinent. Si tot va com està previst, la idea és inaugurar el nou tram al 2016.

Recordem que el pressupost són 60 milions d’euros, que assumeix la concessionària Abertis. La prolongació de l’autopista serà gratuïta per als usuaris.

La Mesa Empresarial de Turisme ha rebut la notícia amb els braços oberts, tot i que, segons el president de l’organisme, Josep Maria Molist, haurien preferit que fos una carretera de dos carrils per banda. Entenen que ara mateix no hi ha recursos econòmics i esperen que d’aquí uns anys es pugui fer l’ampliació de la via.

Els empresaris van tractar el tema ahir amb el conseller, en la celebració de la primera Tribuna de la Costa Brava, organitzada conjuntament amb el Cercle d’Economia, i que va comptar amb la participació d’una cinquantena de persones. L’objectiu de la tribuna és tractar temes que interessen la destinació i intercanviar punts de vista.

spot_img

El + Vist