Divendres, 26 febrer 2021
11.2 C
Lloret de Mar
Gran Recapte a Lloret

S’avança el Gran Recapte a principis de juny per falta d’aliments

El Banc dels Aliments ha anunciat que havia d'avançar la campanya perquè aquest any rep menys ajudes europees. Es farà el 5 i 6 de juny.

Gran Recapte a Lloret

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

El Banc dels Aliments ha hagut d’avançar el Gran Recapte de l’estiu al primer cap de setmana de juny. El motiu és que s’han acabat els aliments, perquè aquest 2015 el programa de la Unió Europea, que sempre s’entregava tres cops l’any, només farà dues entregues. El president del Banc dels Aliments de les comarques gironines, Frederic Gómez, ha lamentat que s’està acabant l’estoc que tenien i per això han decidit avançar un mes el Gran Recapte i, a més a més, no només s’organitzarà als municipis de costa, sinó que també es farà a l’interior.

Donada l’experiència que han tingut fins ara, Frederic Gómez confia en què la ciutadania respondrà bé i s’aconseguiran prou aliments per poder donar servei fins a la tardor.

En el cas de Lloret, recordem que a l’última edició es van aconseguir dotze tones d’aliments. Una de les quantitats més elevades i que es valora de manera molt positiva.

Els principals productes que demanen des del Banc d’Aliments són llet, sucre, tomàquet, conserves de peix i oli. El Gran Recapte es farà el 5 i 6 de juny arreu de les comarques gironines (i evidentment a Lloret).

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.