1.7 C
Lloret de Mar
Gran Recapte a Lloret

S’avança el Gran Recapte a principis de juny per falta d’aliments

El Banc dels Aliments ha anunciat que havia d'avançar la campanya perquè aquest any rep menys ajudes europees. Es farà el 5 i 6 de juny.

Gran Recapte a Lloret

Darreres Notícies

El Banc dels Aliments ha hagut d’avançar el Gran Recapte de l’estiu al primer cap de setmana de juny. El motiu és que s’han acabat els aliments, perquè aquest 2015 el programa de la Unió Europea, que sempre s’entregava tres cops l’any, només farà dues entregues. El president del Banc dels Aliments de les comarques gironines, Frederic Gómez, ha lamentat que s’està acabant l’estoc que tenien i per això han decidit avançar un mes el Gran Recapte i, a més a més, no només s’organitzarà als municipis de costa, sinó que també es farà a l’interior.

Donada l’experiència que han tingut fins ara, Frederic Gómez confia en què la ciutadania respondrà bé i s’aconseguiran prou aliments per poder donar servei fins a la tardor.

En el cas de Lloret, recordem que a l’última edició es van aconseguir dotze tones d’aliments. Una de les quantitats més elevades i que es valora de manera molt positiva.

Els principals productes que demanen des del Banc d’Aliments són llet, sucre, tomàquet, conserves de peix i oli. El Gran Recapte es farà el 5 i 6 de juny arreu de les comarques gironines (i evidentment a Lloret).

spot_img

El + Vist