Dimecres, 3 març 2021
13.7 C
Lloret de Mar
Estand de Lloret a FITUR

SEGITTUR reconeix a Lloret la feta feta fins ara amb el certificat ‘Smart City’

El regidor de Turisme, Joan Gou, està molt satisfet de rebre aquest certificat, tot i que reconeix que encara hi ha molta feina a fer en aquest àmbit.

Estand de Lloret a FITUR

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Lloret és una smart city o una destinació turística intel•ligent. Així ho acredita SEGITTUR a través d’un certificat que el regidor de Turisme, Joan Gou, creu que és un reconeixement a la feina feta fins ara per la vila, tot i que reconeix que això només és un primer pas i que al municipi li queda molta feina a fer en aquest àmbit.

L’entrega del certificat s’ha fet coincidir amb FITUR, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, on aquests dies hi ha el regidor Joan Gou i una àmplia representació de Lloret de Mar, tant del sector públic com privat. La fira s’aprofita per fer contactes que en el dia a dia no són possibles.

Entre les empreses, hi ha l’agència Viatges Olympia, que té una de les seus a Lloret i que avui celebra el seu 50è aniversari. Un representant de l’agència receptiva, Miguel Ángel Pérez, ha confirmat que les sensacions per a la propera temporada són optimistes i assegura que ho ha pogut constatar a la fira.

Pel que fa al mig segle de vida de l’empresa, Pérez reconeix que la tasca de les agències de viatges ha canviat molt en aquests 50 anys, però ha explicat que s’han sabut adaptar als canvis.

La celebració del 50è aniversari es farà avui a Madrid mateix amb un sopar de gala. FITUR segueix oberta només a professionals fins demà divendres, mentre que durant el cap de setmana la fira es destina al públic final.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.