15.4 C
Blanes
Estand de Lloret a FITUR

SEGITTUR reconeix a Lloret la feta feta fins ara amb el certificat ‘Smart City’

El regidor de Turisme, Joan Gou, està molt satisfet de rebre aquest certificat, tot i que reconeix que encara hi ha molta feina a fer en aquest àmbit.

Estand de Lloret a FITUR

Darreres Notícies

Lloret és una smart city o una destinació turística intel•ligent. Així ho acredita SEGITTUR a través d’un certificat que el regidor de Turisme, Joan Gou, creu que és un reconeixement a la feina feta fins ara per la vila, tot i que reconeix que això només és un primer pas i que al municipi li queda molta feina a fer en aquest àmbit.

L’entrega del certificat s’ha fet coincidir amb FITUR, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, on aquests dies hi ha el regidor Joan Gou i una àmplia representació de Lloret de Mar, tant del sector públic com privat. La fira s’aprofita per fer contactes que en el dia a dia no són possibles.

Entre les empreses, hi ha l’agència Viatges Olympia, que té una de les seus a Lloret i que avui celebra el seu 50è aniversari. Un representant de l’agència receptiva, Miguel Ángel Pérez, ha confirmat que les sensacions per a la propera temporada són optimistes i assegura que ho ha pogut constatar a la fira.

Pel que fa al mig segle de vida de l’empresa, Pérez reconeix que la tasca de les agències de viatges ha canviat molt en aquests 50 anys, però ha explicat que s’han sabut adaptar als canvis.

La celebració del 50è aniversari es farà avui a Madrid mateix amb un sopar de gala. FITUR segueix oberta només a professionals fins demà divendres, mentre que durant el cap de setmana la fira es destina al públic final.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist