19.7 C
Lloret de Mar
Síndic del Ciutadà

El Síndic farà un seguiment per assegurar-se que es millora la qualitat del menjar

Joaquim Teixidor està content de la resposta dels polítics al ple de dilluns per millorar els àpats a l'hospital sociosanitari.

Síndic del Ciutadà

Darreres Notícies

El Síndic del Ciutadà, Joaquim Teixidor, vetllarà perquè es millori la qualitat del menjar que se serveix als usuaris de l’hospital sociosanitari. Teixidor està satisfet de la resposta que van donar tots els grups municipals al ple de dilluns, però assegura que farà un seguiment del cas per comprovar que es treballa en aquest sentit.

Recordem que el menjar al sociosanitari el serveix l’empresa SERHS a través d’un conveni amb la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. 

La majoria de queixes que va registrar el Síndic al llarg del 2015 feien referència a la mala qualitat dels àpats del centre municipal, però Teixidor ha comentat que també hi havia altres protestes molt variades.

En total, es van fer 77 queixes. A més, 74 persones van assistir en persona a l’oficina del Síndic, un 80% més que l’any anterior, que en van ser 41. Joaquim Teixidor ha explicat que la tasca del Síndic és molt important per garantir la transparència i la bona gestió a l’administració local i ha posat com a exemple que en dues ocasions es va aconseguir un bon resultat a través de la mediació entre l’administració i la persona afectada.

Tothom que estigui interessat a contactar amb el Síndic del Ciutadà, ja sigui per presentar una reclamació o per fer una consulta, pot fer-ho a l’oficina del segon pis de l’Antic Sindicat o bé a la pàgina web. El servei és gratuït.

spot_img

El + Vist