13.9 C
Lloret de Mar
Síndic de Greuges de Catalunya

El Síndic de Greuges valida l’alimentació de l’hospital sociosanitari de Lloret de Mar

Aquest informe arriba després que s’hagin recollit un miler de firmes a Lloret, entre els veïns, en contra de la gestió que fa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva sobre el sociosanitari.

Síndic de Greuges de Catalunya

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

El Síndic de Greuges valida l’alimentació de l’hospital sociosanitari de Lloret de Mar. Després de fer una visita al centre i comprovar com es prepara i se serveix el menjar als usuaris, el Síndic ha emès un informe. Conclou que el servei és correcte i que no es detecta cap anomalia o disfunció en els àpats.

Aquest informe arriba després que s’hagin recollit un miler de firmes a Lloret, entre els veïns, en contra de la gestió que fa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva sobre el sociosanitari. Critiquen aspectes com el menjar –que diuen que és escàs-, a més de la manca de personal i l’estat en què es troba l’hospital.

El doctor Marcel Prats, adjunt de direcció, valora en termes positius l’informe del Síndic de Greuges. Tot i això, el doctor Prats admet que hi ha casos concrets d’usuaris que es poden millorar, però que l’informe posa de manifest que, en general, es fa una bona gestió de l’alimentació a l’hospital lloretenc.

La Corporació recorda que el departament de Treball fa habitualment un seguiment de la qualitat del servei de menjar al sociosanitari de Lloret.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.