6.4 C
Lloret de Mar

El Síndic de Greuges valida l’alimentació de l’hospital sociosanitari de Lloret de Mar

Aquest informe arriba després que s’hagin recollit un miler de firmes a Lloret, entre els veïns, en contra de la gestió que fa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva sobre el sociosanitari.

Síndic de Greuges de Catalunya
Síndic de Greuges de Catalunya

Darreres Notícies

El Síndic de Greuges valida l’alimentació de l’hospital sociosanitari de Lloret de Mar. Després de fer una visita al centre i comprovar com es prepara i se serveix el menjar als usuaris, el Síndic ha emès un informe. Conclou que el servei és correcte i que no es detecta cap anomalia o disfunció en els àpats.

Aquest informe arriba després que s’hagin recollit un miler de firmes a Lloret, entre els veïns, en contra de la gestió que fa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva sobre el sociosanitari. Critiquen aspectes com el menjar –que diuen que és escàs-, a més de la manca de personal i l’estat en què es troba l’hospital.

El doctor Marcel Prats, adjunt de direcció, valora en termes positius l’informe del Síndic de Greuges. Tot i això, el doctor Prats admet que hi ha casos concrets d’usuaris que es poden millorar, però que l’informe posa de manifest que, en general, es fa una bona gestió de l’alimentació a l’hospital lloretenc.

La Corporació recorda que el departament de Treball fa habitualment un seguiment de la qualitat del servei de menjar al sociosanitari de Lloret.

spot_img

El + Vist