29.1 C
Lloret de Mar
Cartell de l'oferta de cursos

S’obren les inscripcions dels cursos de formació gratuïta, sobre idiomes, informàtica, comerç o turisme

Queden poques places disponibles. L'oferta s'adreça a residents de Lloret de Mar.

Cartell de l'oferta de cursos

Darreres Notícies

Aquest dijous s’han obert les inscripcions per als cursos de formació que ofereix el Servei d’Ocupació Municipal, el SOM, durant els primers mesos del 2018. L’oferta la formen fins a onze cursos, entre idiomes, tant anglès com francès, turisme i hostaleria, comerç, informàtica i dos cursos “transversals”. Un, destinat a la qualitat del servei i atenció al client, i l’altre sobre comptabilitat. L’objectiu principal, segons Anna Díaz, membre del SOM, és “donar les eines necessàries a les persones que volen trobar feina o millorar les seves habilitats en el món laboral”.

En l’oferta d’enguany, també hi ha un curs de resolució de conflictes, per tal de millorar la gestió del personal de manera interna. Díaz destaca que “és una demanda per part del comerços i està dirigit a comerciants o responsables de botigues, per poder fer una gestió del personal i resoldre conflictes interns”.

Tots els cursos són gratuïts i van adreçats a residents a Lloret de Mar. La durada varia: des de les 40 fins a les 9 hores. Les classes es duran a terme a diferents seus, com la Biblioteca, el Centre Cívic del Rieral, l’Escola d’Adults o Can Saragossa, entre altres indrets.

Queden poques places. Per apuntar-s’hi, cal omplir la fitxa de preinscripció. Es pot descarregar al web www.lloret.cat, a l’apartat de Promoció Econòmica. Per a més informació, contacteu amb el SOM, al telèfon 972 34 97 15 o bé al correu electrònic [email protected]

spot_img

El + Vist