Divendres, 5 març 2021
8.7 C
Lloret de Mar
Nens i nenes de l'esplai Dofins

S’obren les inscripcions dels esplais parroquials, amb activitats per a totes les edats

Aquests casals tenen com a objectiu ajudar els nens a descobrir el món de les activitats de lleure, com gimcanes i colònies.

Nens i nenes de l'esplai Dofins

Darreres Notícies

Dulsat: “El passeig és l’artèria principal i volem que la gent pugui escollir”

Dilluns comença el període de votacions sobre com ha de ser la mobilitat al passeig i l'alcalde anima tothom a participar-hi.

Lloret estrena el videoclip ‘No callis’ per commemorar el 8M

L'ha gravat Bustek Films amb motiu del Dia de les dones i s'estrena aquest dissabte al Teatre, on també es farà la lectura del manifest institucional.

Oberta la convocatòria d’ajudes per pagar el lloguer de l’habitatge

La Generalitat atorga aquesta ajuda a les persones que, arran de la pandèmia, han acumulat deute per pagar el lloguer de casa seva.

‘Amor oscuro’ destapa per què uns sonets de Lorca van estar amagats 50 anys

L'espectacle arriba a Lloret demà divendres, a les 20 hores, dins del programa Lloret Espai Off.

‘Lost in August’ actuaran en ‘streaming’ des dels Bucs d’El Puntet

Oferiran un concert de versions, avui dijous, a les 20 hores, a través de les xarxes socials dels Bucs i d'El Puntet.

Aquesta tarda i demà dissabte està obert el període d’inscripcions per apuntar-se als Esplais Parroquials de Lloret. Aquests casals tenen com a objectiu ajudar els nens a descobrir el món de les activitats de lleure, com gimcanes i colònies.

Les opcions són diverses i s’adrecen a totes les edats. Per exemple, l’esplai XOC -que fa 10 anys- està adreçat a alumnes de P3 i fins a Quart de Primària. Per la seva banda, Dofins l’integren nens de Cinquè de Primària fins a Segon d’ESO. Els nois i noies d’entre 14 i 18 anys tenen un lloc reservat a Bimbirimboines. Per últim, els més grans tenen cabuda a l’esplai Shalom que, a més, aquesta temporada arribarà als 25 anys.

El responsable de l’esplai XOC, Marc Giralt, ha assegurat que aquests casals sempre tenen una bona acollida. Les xifres parlen per sí soles. L’any passat es van formalitzar un total de 55 inscripcions, comptant només les dels nens més petits. Giralt explica que la fórmula de l’èxit és que “intentem innovar en totes les activitats, amb l’objectiu que s’ho passin bé i educar”.

Les inscripcions a tots els esplais de la parròquia es duran a terme aquest divendres (17:30-19:30) i dissabte (d’11-13 hores) al pati de l’Erol. Els interessats han de portar una foto de carnet, la fotocòpia de la targeta sanitària CAT Salut, la cartilla de vacunes i la quota anual de 20 euros.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.