15.6 C
Lloret de Mar
Restaurant La Campana

Sopar temàtic a la Campana, dissabte 15, per la Fira Medieval

Restaurant La Campana

Darreres Notícies

L’Ajuntament i l’associació de comerciants impulsen un sopar temàtic en el marc de la Fira Medieval, que se celebrarà el cap de setmana del 15 i 16 de novembre, és a dir, la setmana que ve. Demà és l’últim dia per comprar els tiquets, que costen quinze euros.

La idea és aplegar unes 200 persones al restaurant La Campana, que vagin ambientades per a l’ocasió, segons ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.

Tot i que en properes edicions l’organització espera incrementar el nombre d’assistents i, per tant, potser caldrà buscar una nova ubicació, Orobitg creu que per a la primera edició l’establiment de la Campana és idoni.

El sopar es farà dissabte de la setmana que ve, 15 de novembre, i qui vulgui comprar un tiquet pot fer-ho demà, entre les onze del matí i la una del migdia, a la carpa que hi haurà muntada a la plaça de l’Església. El mateix dia del sopar es faran les barraques de Festa Major a la plaça Germinal Ros, davant del teatre, amb els Lax’n’Busto, Pirat’s Sound Sistema i Porto Pi Style.

spot_img

El + Vist