19.5 C
Blanes

SOS LLORET demana mà dura a l’Ajuntament en la construcció il·legal de Turó Rodó.

La plataforma ecologista SOS LLORET demana que s'enderroquin una casa i un magatzem, que s'han construït de forma il·legal a primera línia mar. L'entitat reclama a l'Ajuntament mà dura en aquest afer, on, per ara, ha imposat una multa de 600 euros. Recordem que les obres tiren endavant des de fa mesos en la zona del […]

Darreres Notícies

La plataforma ecologista SOS LLORET demana que s'enderroquin una casa i un magatzem, que s'han construït de forma il·legal a primera línia mar.

L'entitat reclama a l'Ajuntament mà dura en aquest afer, on, per ara, ha imposat una multa de 600 euros. Recordem que les obres tiren endavant des de fa mesos en la zona del Turó Rodó, un entorn privilegiat i no urbanitzable de Lloret. Des d'un principi, l'Ajuntament ha assenyalat que són il·legals. I ara ho confirma un informe de la Generalitat, segons ha fet públic la plataforma SOS LLORET.  

circo de las estrellas

Per això, l'entitat reclama mà dura contra el propietari, el qual ha rebut una sanció de 600 euros de part del consistori, que SOS LLORET considera una multa irrisòria.  

El propietari del Turó Rodó, on es fan les obres, és Gustavo Buesa, amo de SERVEIS INTEGRALS,  l'empresa que s'encarrega de netejar els carrers de Lloret de Mar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist