20.1 C
Lloret de Mar
Membres de SOS Lloret, ahir

SOS Lloret torna a reclamar una moratòria de la C-32 fins a Lloret

La plataforma ecologista ha simulat un peatge enmig de la marxa de les Ermites del Xino-Xano per denunciar que el traçat de la C-32 passarà per allà.

Membres de SOS Lloret, ahir

Darreres Notícies

SOS Lloret ha tornat a reclamar una moratòria del projecte de prolongació de la C-32 fins a Lloret. La plataforma ecologista ha estat aquest diumenge a la marxa de les ermites del Xino-Xano, on ha simulat un peatge per mostrar al miler de participants de la caminada que el futur traçat de l’autopista travessarà el recorregut de la marxa.

Un membre de l’entitat, Jordi Palaudelmàs, reclama que la moratòria és necessària, ja que hi ha bona part de la població que està en contra del projecte. En aquest sentit, Palaudelmàs critica que el període d’al·legacions que s’ha obert ara no serveix de res, ja que ells no volen millorar cap punt del projecte actual, sinó que volen que no es tiri endavant.

Palaudelmàs assegura que estan disposats a radicalitzar les mobilitzacions si des del Govern català no accepten fer una moratòria.

La plataforma lloretenca vol que s’estudiïn les alternatives a la prolongació de l’autopista, ja que consideren que el traçat malmet massa el paratge natural del municipi. En aquest sentit, per millorar la mobilitat, el més principal, segons l’entitat, és desdoblar la GI-682 que uneix Lloret i Blanes; el segon pas és la creació de la ronda de circumval•lació que travessi Lloret; i, finalment, millorar la C-63 fins a Vidreres.

Demà mateix, SOS Lloret té previst reunir-se amb el conseller de Territori, Santi Vila, per fer arribar la seva opinió.

Palaudelmàs ha agraït al Xino-Xano que els deixés muntar el peatge simbòlic a l’alçada del monument de l’Àngel.

spot_img

El + Vist