17.9 C
Lloret de Mar

Subvenció de 400.000 euros per posar Wifi a les platges i al centre, entre altres coses

Aquesta ajuda del Pla del Foment del Turisme es rebrà a través del Pla Operatiu de Turisme.

Jaume Dulsat, a la presentació d'ahir
Jaume Dulsat, a la presentació d'ahir

Darreres Notícies

Lloret de Mar rebrà una subvenció de 400.000 euros del Pla del Foment del Turisme, que es destinaran a millores diverses, com instal·lar WIFI a les platges i al centre o a començar a fer caminar el projecte de La ciutat de la llum. Així ho va avançar ahir l’alcalde, en la presentació de les jornades de la Cuina del Peix de l’Art.

servicios profesionales jimenez

Jaume Dulsat va explicar que a través del Pla Operatiu de Turisme s’ha rebut aquesta ajuda, que permet cobrir la meitat del pressupost demanat per a dur a terme tot tipus de reformes i adquisicions. Algunes es refereixen a mobiliari urbà i serveis de la via pública, com els mòduls de salvament. El projecte també inclourà millores per al Museu Obert de Lloret, entre d’altres.

L’alcalde argumenta que Lloret rebrà aquesta subvenció per la importància que té a Catalunya com a destí de visitants.

Són declaracions de Jaume Dulsat, fetes ahir dilluns en la presentació de la Cuina del Peix de l’Art. Les jornades gastronòmiques es duen a terme durant tot el mes d’octubre a la vila, amb 23 restaurants participants.

Quatre d’ells hi són per primera vegada. A més, la xifra d’establiments s’ha incrementat de 18 a 23 respecte de l’any passat. Els menús -amb preus que van dels 27 als 80 euros– tenen el peix i marisc com a plats principals, cuinats de forma tradicional o més innovadora.

Les jornades les organitzen l’Associació de Bars i Restaurants, el Gremi d’Hostaleria i Lloret Turisme.

spot_img

El + Vist