4.9 C
Lloret de Mar

Suport a Paulino Gracia davant del Jutjat abans que declari contra la Corporació

El regidor d'ELLSSP declara a Blanes com a acusació popular per la denúncia presentada contra la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Suport a Paulino Gracia
Suport a Paulino Gracia

Darreres Notícies

Representants de Podem, entre diputats al Parlament, com Albano Dante i Joan Giner, i Marta Sibina, del Congrés, i regidors de diversos ajuntaments de Catalunya, s’han acostat aquest matí als jutjats de Blanes. Juntament amb veïns de Lloret, han volgut donar suport al regidor d’ELLSSP, Paulino Gracia, que avui declara als jutjats com a acusació popular per la denúncia presentada contra la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Ell mateix recorda que el president de la Corporació, Albert Fernández Terricabras, va proposar que, per finançar l’hospital sociosanitari, l’Ajuntament intentés aconseguir l’herència d’un usuari de que estava a punt de morir, per finançar l’equipament. 

Tot i que Paulino Gracia no estava present en el moment en què Terricabras va fer aquesta proposta, el regidor va denunciar el tema en dos plens diferents i el regidor Enric Martínez va afirmar-ho.

Aquest matí, abans d’entrar a declarar, Paulino Gracia ha rebut molt de suport. El regidor va presentar una denúncia el 17 de març per demanar que s’investiguin els presumptes delictes contra la intimitat de les persones i d’incitació als delictes de coacció i apropiació indeguda, que hauria comès Fernández i per extensió la direcció de la Corporació de Salut.

Recordem que la denúncia interposada per Gracia va ser traslladada a un altre jutjat, al d’Arenys, perquè el de Blanes es va inhibir per competència territorial, però finalment l’ha admès a tràmit.

spot_img

El + Vist