Diumenge, 7 març 2021
12.2 C
Lloret de Mar
Suport a Paulino Gracia

Suport a Paulino Gracia davant del Jutjat abans que declari contra la Corporació

El regidor d'ELLSSP declara a Blanes com a acusació popular per la denúncia presentada contra la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Suport a Paulino Gracia

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

Representants de Podem, entre diputats al Parlament, com Albano Dante i Joan Giner, i Marta Sibina, del Congrés, i regidors de diversos ajuntaments de Catalunya, s’han acostat aquest matí als jutjats de Blanes. Juntament amb veïns de Lloret, han volgut donar suport al regidor d’ELLSSP, Paulino Gracia, que avui declara als jutjats com a acusació popular per la denúncia presentada contra la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Ell mateix recorda que el president de la Corporació, Albert Fernández Terricabras, va proposar que, per finançar l’hospital sociosanitari, l’Ajuntament intentés aconseguir l’herència d’un usuari de que estava a punt de morir, per finançar l’equipament. 

Tot i que Paulino Gracia no estava present en el moment en què Terricabras va fer aquesta proposta, el regidor va denunciar el tema en dos plens diferents i el regidor Enric Martínez va afirmar-ho.

Aquest matí, abans d’entrar a declarar, Paulino Gracia ha rebut molt de suport. El regidor va presentar una denúncia el 17 de març per demanar que s’investiguin els presumptes delictes contra la intimitat de les persones i d’incitació als delictes de coacció i apropiació indeguda, que hauria comès Fernández i per extensió la direcció de la Corporació de Salut.

Recordem que la denúncia interposada per Gracia va ser traslladada a un altre jutjat, al d’Arenys, perquè el de Blanes es va inhibir per competència territorial, però finalment l’ha admès a tràmit.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.