8.7 C
Blanes
Martí Juanola

Taller de màrqueting ‘low cost’ per ensenyar com augmentar les vendes amb poca inversió

La sessió, organitzada pel SOM, és gratuïta i es farà dijous 15 de juny de 15 a 17 hores al centre cívic del Rieral. Inscripcions a [email protected].

Martí Juanola

Darreres Notícies

Com crear un negoci amb una inversió mínima i aconseguir que sigui rendible. Això és el que s’ensenyarà la setmana que ve en un taller sobre màrqueting low cost organitzat pel Servei d’Ocupació Municipal (SOM). La sessió es farà dijous, 15 de juny, i les inscripcions, que són gratuïtes, ja estan obertes.

El taller anirà a càrrec de Martí Juanola, assessor de màrqueting i consultor en estratègia empresarial, que assegura que serà una sessió molt dinàmica.

Segons Martí Juanola, el més important és tenir una bona proposta de valors per aconseguir una cartera de clients que permetin un nivell de vendes viable. Les tècniques per aconseguir aquests objectius no requereixen grans despeses ni recursos elevats. S’exposaran en aquest taller, que serà l’últim de la temporada del SOM.

La sessió es farà dijous que ve al centre cívic del Rieral, de tres a cinc de la tarda. Per apuntar-s’hi, cal trucar al 972 34 97 15 o bé enviar un correu electrònic a [email protected].

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist