6.4 C
Lloret de Mar

Terricabras ve divendres a Lloret a parlar de Catalunya a Europa

Josep Maria Terricabras ve a Lloret aquest divendres, a parlar sobre Europa. Malgrat que aquests dies són uns dies de molta feina per a ell, el líder d’ERC al Parlament europeu complirà amb el seu compromís amb el Club Marina Casinet. El president de l’entitat que l’ha convidat, Joan Domènech, explica que Terricabras és un […]

Terricabras celebrant els resultats d'ERC amb Junqueras i Maragall
Terricabras celebrant els resultats d'ERC amb Junqueras i Maragall

Darreres Notícies

Josep Maria Terricabras ve a Lloret aquest divendres, a parlar sobre Europa. Malgrat que aquests dies són uns dies de molta feina per a ell, el líder d’ERC al Parlament europeu complirà amb el seu compromís amb el Club Marina Casinet.

El president de l’entitat que l’ha convidat, Joan Domènech, explica que Terricabras és un gran coneixedor d’Europa i que podrà argumentar per què Catalunya es mereix formar-ne part sigui independent o no.

Domènech reconeix que va fer el contacte amb Terricabras en el moment idoni i que això permet al Casinet tractar un tema de total actualitat. Terricabras encapçalava la llista d’ERC a les eleccions al Parlament europeu i el partit va ser el clar guanyador a Catalunya, amb gairebé el 24% dels vots; i també va guanyar a Lloret, amb el 21%. Malgrat que aquests dies prepara la seva tasca com a eurodiputat, Terricabras ha assegurat al Casinet que és un home de paraula i complirà la seva cita de divendres.

La xerrada de Terricabras a la seu del Club Marina Casinet es farà divendres a les vuit del vespre i, com sempre, l’entrada estarà oberta a tothom.

spot_img

El + Vist