12.3 C
Lloret de Mar

Torna Montphoto, amb novetats

Torna Montphoto, el concurs internacional de fotografia de muntanya i natura, que s’organitza des de Lloret de Mar. Les inscripcions ja són obertes i ho estaran fins a finals de maig. L’organització espera incrementar la participació del certamen, que va néixer 18 anys enrere. Destaca no només per la quantitat d’imatges que arriben al concurs, […]

Cartell promocional de Montphoto 2014
Cartell promocional de Montphoto 2014

Darreres Notícies

Torna Montphoto, el concurs internacional de fotografia de muntanya i natura, que s’organitza des de Lloret de Mar. Les inscripcions ja són obertes i ho estaran fins a finals de maig. L’organització espera incrementar la participació del certamen, que va néixer 18 anys enrere. Destaca no només per la quantitat d’imatges que arriben al concurs, sinó per la seva qualitat, a càrrec de fotògrafs professionals i aficionats.

El president de l’associació Montphoto, Paco Membrives, afirma que “és una competició oberta a tothom, adreçada especialment a aficionats però els professionals també hi participen perquè Monphoto ofereix una plataforma de divulgació”. Membrives subratlla que el concurs “està entrant en l’aparador internacional, ja que l’exposició amb les imatges guanyadores i finalistes anirà a Rússia i es col·labora amb la revista National Geographic”.

Una de les novetats d’enguany és que s’avança la gala d’entrega dels premis. Enlloc de fer-se al desembre, tindrà lloc a principis d’octubre, per gaudir d’una meteorologia més suau i de més oferta d’allotjament. El valor dels guardons, repartits en 11 categories entre muntanya i natura, puja a un total de 10.000 euros. A més de l’exposició, l’entitat organitza tallers i cursos d’iniciació a la fotografia.

spot_img

El + Vist