21.3 C
Lloret de Mar

Tornen els cursos i tallers als centres cívics i al Casal Municipal de la Gent Gran

Del 13 al 16 de gener, es faran les inscripcions en línia, mentre que el 17 es faran les presencials a l'OIAC.

Un dels cursos al centre cívic del Rieral
Un dels cursos al centre cívic del Rieral

Darreres Notícies

Tornen els cursos i tallers dels centres cívics i del Casal Municipal de la Gent Gran. Des de l’Ajuntament lamenten que la licitació quedés deserta el trimestre passat i asseguren que hi ha moltes ganes de començar aquest primer trimestre del 2020.

La regidora dels centres cívics, Lara Torres, explica que l’oferta és variada i que aquests cursos, que tenen molta demanda, responen a una funció social.

Una funció que també compleixen els cursos del Casal Municipal de la Gent Gran. La regidora del casal, Arantxa Jiménez, apunta que en aquest cas també hi ha una oferta molt variada.

Les inscripcions de tots els cursos i tallers s’obriran dilluns 13 de gener. Durant quatre dies es faran en línia, per internet, mentre que un 20% de les places es reservaran per fer de manera presencial a l’OIAC (Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana). Lara Torres afegeix que, a banda d’agilitzar el tràmit, la inscripció en línia permet que l’usuari la faci en l’horari que li vagi millor.

Per tant, del 13 al 16 de gener, es faran les inscripcions en línia, mentre que divendres 17 es podran fer a l’OIAC. Per més informació, es pot consular la pàgina web de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist