21.8 C
Blanes

Tots els esplais, plegats, celebren la seva primera trobada

Els esplais de Lloret de Mar s'uneixen per primera vegada per a organitzar una jornada conjunta demà dissabte. Durant tot el dia, s'han programat activitats infantils, juvenils i familiars. L'objectiu és passar una bona estona i al vespre gaudir d'un sopar homenatge a tots els monitors que, al llarg dels anys, han passat pels esplais. […]

Darreres Notícies

Els esplais de Lloret de Mar s'uneixen per primera vegada per a organitzar una jornada conjunta demà dissabte. Durant tot el dia, s'han programat activitats infantils, juvenils i familiars. L'objectiu és passar una bona estona i al vespre gaudir d'un sopar homenatge a tots els monitors que, al llarg dels anys, han passat pels esplais.

 

circo de las estrellas

Cal tenir en compte que tres d’ells acompleixen aniversaris assenyalats. Els més antics són els Dofins, que ja tenen 25 anys, mentre que els Capicua i els Shalom arriben als 15 anys d'antiguitat. Tot això és motiu de celebració. Un dels organitzadors, Carles Carbonell, explica que iniciatives com la de demà serveixen per posar de relleu la tasca educativa dels esplais, que no es limiten a entretenir els nens i nenes.

 

La història i les persones que han conformat els esplais es recordaran demà en el sopar del vespre en el pavelló poliesportiu. Teatre de Guerrilla posarà el punt i final a la festa amb una actuació en què donarà la seva visió particular dels esplais de Lloret. Abans, al matí, els més petits comptaran amb jocs fets amb material de reciclatge, com matalassos o estris domèstics. Els nens podran jugar amb futbolins o a basquet a la plaça Pere Torrent durant tot el matí. Després hi haurà l'actuació d'Antoni Vives.

 

Les activitats continuaran a la tarda amb una gimcana, que començarà a les 4, a la mateixa plaça, i acabarà a les 7 a davant del pavelló. Serà quan llavors comenci l'actuació de les Macedònia. Després arribarà el sopar i Teatre de Guerrilla. Per a més informació, s'han d'adreçar al Punt d’Informació Juvenil. El sopar val 15 euros.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist