4.9 C
Lloret de Mar

La tradicional marxa de les Ermites tindrà lloc aquest diumenge

Avui divendres és l'últim dia per apuntar-s'hi en qualsevol dels Puntets, per 6 euros. Diumenge, la inscripció en valdrà 10.

Sant Pere del Bosc, a la marxa del 2015
Sant Pere del Bosc, a la marxa del 2015

Darreres Notícies

Avui és l’últim dia per inscriure’s a la tradicional marxa de les Ermites, que el Xino-Xano organitza aquest diumenge. Es tracta d’una de les caminades més concorregudes de l’entitat, que espera aplegar un miler de participants.

Un membre de la penya, Carles Carbonell, recorda que el recorregut passa per totes les ermites del municipi i, a diferència del que és habitual, aquest any acabarà davant del Museu del Mar, perquè davant de l’Ajuntament hi ha poca sorra. Carbonell ha remarcat que el recorregut passa per paratges que podrien desaparèixer, si es construeix la prolongació de l’autopista fins a Lloret.

Tot i que són 18 quilòmetres, la marxa és apta per a tothom que estigui una mica acostumat a caminar.

Per l’experiència d’altres anys, la meitat dels participants sol ser de Lloret i la resta acostumen a venir de Barcelona, Sabadell, Granollers, Mataró i Girona, entre altres procedències.

La sortida serà a les vuit del matí des de la plaça de l’Ajuntament. La inscripció val sis euros i avui és l’últim dia per fer-la als Puntets. Qui la faci el mateix diumenge, haurà de pagar deu euros.

spot_img

El + Vist