4.2 C
Blanes
Tramabús

El TramaBus de Podem, que denuncia la corrupció, arriba a Lloret aquest dijous

L'autobús farà una ruta pel municipi per donar detalls dels diferents casos de corrupció que han estat relacionats amb la vila.

Tramabús

Darreres Notícies

El TramaBus, l’autobús de la campanya de Podem per denunciar els casos de corrupció política arreu de l’Estat espanyol, passarà per Lloret aquest dijous.

El dia abans haurà arribat a Barcelona per iniciar un recorregut de cinc dies per diferents municipis. A cada lloc se centra en els casos d’aquell territori. El regidor d’ELLSSP, Paulino Gracia, ha explicat que a Lloret es parlarà de les operacions Manga i Clotilde i de l’informe Crespo.

Segons Paulino Gracia, l’objectiu de la campanya és explicar que els casos de corrupció que denuncien no són fets aïllats sinó que es tracta d’una “manera de governar” que “forma part del sistema” i que “ha regit la política” els últims anys.

Recordem que el polèmic TramaBus va engegar motors a Madrid i després ha fet un ‘tour’ per València. L’autobús circula decorat amb les cares de diferents dirigents, com Aznar, Bárcenas, Pujol o González.

A Lloret, dijous el bus sortirà des de la plaça de l’Ajuntament. Primer s’atendrà els mitjans de comunicació a dos quarts d’onze del matí i, tot seguit, començarà el recorregut. La intenció és acabar a l’hospital comarcal de Blanes, ja que Podem denuncia també la mala gestió de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. ELLSSP convida a tothom a pujar-hi i fer el recorregut.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist