9.2 C
Lloret de Mar
Turistes canviant d'hotel

Els treballadors de la cadena Savoy aniran a l’atur a partir d’aquest dissabte

L'acord s'ha d'acabar de tancar avui, però l'assemblea de treballadors l'ha ratificat per una àmplia majoria.

Turistes canviant d'hotel

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

La cadena Savoy dóna per acabada la temporada i els treballadors aniran a l’atur. Les dues parts han arribat a un preacord aquest dijous, que l’assemblea de treballadors ha ratificat per una àmplia majoria. El contracte acabarà demà mateix, 10 de setembre, i un cop hagin exhaurit els dies de vacances, festius acumulats i de lliure disposició, aniran a l’atur. En declaracions a Nova Ràdio Lloret, el secretari general de CCOO a les comarques gironines, Bartomeu Compte, està molt satisfet amb l’acord.

El representant sindicalista reconeix que mai no han entès la gestió interna de l’empresa i el que s’ha destapat no els ha sorprès. A més, Compte critica la manera de fer de la cadena Savoy i creu que entre tots els sectors cal vetllar perquè fets com aquests no es tornin a produir.

El pacte entre la direcció i els treballadors, que avui s’ha d’acabar de tancar, inclou també comptabilitzar els dies que els establiments han estat tancats com a permís retribuït de la plantilla. A més, una setantena d’empleats, del Mediterranean Sand i el Sun Village, encara no ha cobrat el mes d’agost i el compromís de l’empresa és fer-ho en les properes hores.

La plantilla està formada per 130 treballadors. D’aquests, el 95% té un contracte fix discontinu, mentre que la resta són temporals o indefinits.

La reunió d’aquest dijous, en què hi ha assistit un representant de l’empresa i el comitè, s’ha celebrat amb la mediació d’Inspecció de Treball.

 

- Publicitat -

El + Vist

Vacunació de més de 300 persones avui al CAP del Rieral

Al llarg de tot el dia, es vacunaran 360 persones (majors de 79 anys), contactades prèviament per Salut.