19.2 C
Lloret de Mar
Un vehicle dels Bombers que va participar en la recerca

Troben a Barcelona un noi que havia desaparegut a la urbanització Lloret Blau

Es tracta d'un jove de 30 anys que té una discapacitat psíquica i és tutelat per la Fundació Maia.

Un vehicle dels Bombers que va participar en la recerca

Darreres Notícies

Els Mossos d’Esquadra van trobar a Barcelona un noi de 30 anys que havia desaparegut a Lloret de Mar. Segons el Punt Avui i el Diari de Girona, el noi té una discapacitat psíquica i és tutelat per la Fundació Maia.

Els diaris expliquen que el jove passava uns dies de vacances a casa d’uns familiars, a la urbanització Lloret Blau. A mitjanit, va dir que anava un moment al lavabo, però la família va sentir la porta de l’habitatge i quan van sortir a buscar-lo ja no el van trobar.

A dos quarts de tres de la matinada van denunciar-ne la desaparició i aleshores es va fer un ampli desplegament d’efectius d’emergències per localitzar-lo. Tant Policia Local, com Mossos d’Esquadra i Bombers van inspeccionar a fons les pistes forestals i les carreteres que hi ha al voltant d’on s’allotjava i van parlar amb els veïns i amb una germana i una tieta que viuen a Lloret.

Finalment, després de catorze hores de recerca, les tasques van acabar amb èxit quan els Mossos el van localitzar sa i estalvi, poc abans de les cinc de la tarda, al districte de Sant Martí de Barcelona.

spot_img

El + Vist