13.5 C
Blanes
La parella lingüística amb la responsable de l'Oficina de Català

Últim dia, aquest divendres, per apuntar-se al Voluntariat per la Llengua

Avui es tanca el termini per participar a la campanya del Voluntariat per la Llengua. L’objectiu és formar parelles lingüístiques, a fi de practicar el català amb fluïdesa. Les parelles les formen un catalanoparlant que vol ensenyar el català i una persona nouvinguda que el vol aprendre. A Lloret la iniciativa va començar el 2004 […]

La parella lingüística amb la responsable de l'Oficina de Català

Darreres Notícies

Avui es tanca el termini per participar a la campanya del Voluntariat per la Llengua. L’objectiu és formar parelles lingüístiques, a fi de practicar el català amb fluïdesa.

Les parelles les formen un catalanoparlant que vol ensenyar el català i una persona nouvinguda que el vol aprendre. A Lloret la iniciativa va començar el 2004 i des de llavors s’han fet un parell de campanyes a l’any, que solen crear una vuitantena de parelles.

A la ràdio ens ha visitat una d’aquestes parelles lingüístiques. Són Assumpció Masdevall i Satinker Kaur, a qui podeu escoltar en el document adjunt.

Els interessats s’han d’adreçar a l’Oficina de català de manera presencial (carrer Felicià Serra i Mont, 15), per telèfon (972 36 18 34) o per correu electrònic ([email protected]).

La presentació de les parelles es farà el 3 de novembre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist