10.1 C
Lloret de Mar

Últim dia per dur joquines noves al Puntet en motiu de la campanya de la Creu Roja

La voluntat és contribuir a crear 350 lots per a les famílies de Lloret, Blanes i Tossa de Mar.

Nens i joguines per Nadal
Nens i joguines per Nadal

Darreres Notícies

Últim dia, avui divendres, per portar joguines al Puntet. La voluntat és col·laborar amb la campanya de la Creu Roja, que demana joguines noves i que no tinguin connotacions bèl·liques, és a dir, que no simulin pistoles o cap altra arma.

A Lloret, la seu de la recollida de joquines és el Puntet. Avui és l’últim dia per portar-les, amb la voluntat d’arribar a crear 350 lots per a famílies de Lloret, Blanes i Tossa de Mar de cara a la nit de Reis.

El tècnic de Joventut, Carles Carbonell, exposa que “tenim molts trencacloques, un cotxet, camions de joguina… però aquest any ens truca molta gent però no acaba d’arrancar“. Assenyala que “en altres llocs també en recullen, com han fet a la piscina, al final és que tots en recollim, el menys important és el lloc”.

Carbonell destaca que hi ha dubtes de per què les joguines han de ser noves i no donar alguna que hi hagi sense usar a casa. El motiu és que “a tothom li agrada estrenar una joquina, a un nen no li pots donar una joguina que li falta una peça o que es vegi atrotinada“.

El Puntet recull joquines noves per a la Creu Roja fins aquest divendres, 29 de desembre. El centre és obert fins a les 20 hores.

spot_img

El + Vist