26.2 C
Lloret de Mar
José Antonio Donaire

Un centenar de persones s’han apuntat ja a la jornada ‘Repensa Lloret’

Es farà el 4 de novembre i un dels convidats serà José Antonio Donaire, professor de Turisme de la UdG.

José Antonio Donaire

Darreres Notícies

Cap a un centenar de persones s’han apuntat, de moment, a la jornada Repensa Lloret, que es durà a terme el 4 de novembre. Una iniciativa destinada a debatre el model de ciutat que ha de tenir la destinació. Un dels convidats és José Antonio Donaire, professor de Turisme de la Universitat de Girona, que ha explicat que Lloret s’ha repensat al llarg de la història i això l’ha convertit en una destinació antifràgil.

En la seva ponència, Donaire se centrarà en els nous reptes que planteja el turisme i apuntarà com s’hi pot fer front, ja que el professor universitari considera que el nou paradigma turístic ho està transformant tot, tant la relació entre empreses i clients com la promoció i la comercialització del destí.

Donaire també ha exposat que les xarxes socials tenen un pes molt important a l’hora de canviar la imatge que es percep de Lloret a l’exterior.

La jornada Repensa Lloret està oberta a tothom, tant veïns com entitats i empreses, amb l’objectiu que tothom pugui dir-hi la seva.

La sessió de treball, organitzada per l’Ajuntament i Lloret Turisme, es farà a l’hotel Olympic. Les inscripcions són gratuïtes i s’han de fer per internet.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist

spot_img