Dissabte, 27 febrer 2021
9.5 C
Lloret de Mar
Una escena del videoclip

Un grup d’usuaris de la ‘Tarda Jove’ de Lloret, segon premi del concurs de Hip-Hop per la Pau

La cançó, titulada 'De qué lado estás?', parla de les diferents formes de violència que pateixen els adolescents.

Una escena del videoclip

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Set usuaris del projecte Tarda Jove de Lloret han guanyat el segon premi del concurs de Hip-Hop per la Pau, organitzat per l’Institut Català Internacional per la Pau. La cançó, titulada De qué lado estás?, parla de les diferents formes de violència que pateixen els adolescents. I fa una crida als joves perquè denunciïn qualsevol tipus de violència. El regidor de Benestar i Família, Cristian Fernández, recomana a tothom veure el videoclip i fixar-se molt en el valor de la lletra.

La cançó parla tant de la violència física com de la verbal i fa referència a l’assetjament escolar, a les relacions d’abús de poder entre iguals i a la violència social. La lletra fa una crida a la reflexió sobre aquestes situacions i anima els joves a identificar-les i a ser part de la solució, ja sigui denunciant-les o condemnant-les.

El videoclip de la cançó es pot trobar al canal de YouTube de l’Institut Català Internacional per la Pau.

Recordem que la Tarda Jove, impulsada pel departament de Benestar i Família i la Fundació SER.GI, és un projecte d’educació en medi obert que treballa amb adolescents des d’una perspectiva comunitària i amb propostes que parteixen del seu interès. L’objectiu és que puguin impulsar activitats del seu gust ells mateixos i evitar que passin les tardes al carrer sense fer res.

El concurs Hip-hop per la Pau, que enguany ha celebrat la segona edició, té per objectiu donar visibilitat al compromís i la creativitat dels joves en l’àmbit de la cultura de pau. El certamen compta amb el suport del Departament d’Ensenyament i de la Direcció General de Joventut de la Generalitat.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.