Dimecres, 3 març 2021
11.3 C
Lloret de Mar
L'advocada i l'afectat

Un home, acusat durant dos anys per tràfic de drogues per un error burocràtic

La víctima és en Momodou Camara, que assegura que això li ha causat problemes greus i insisteix en què mai no ha tingut contacte amb les drogues.

L'advocada i l'afectat

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Jutgen un home de Lloret per un error en la identificació d’un traficant de drogues que va donar un nom semblant al seu. La víctima és en Momodou Camara, que s’ha passat més de dos anys acusat per uns fets que no va cometre i assegura que això li ha causat problemes greus i insisteix en què mai no ha tingut contacte amb les drogues.

Momodou Camara lamenta que tot plegat li ha generat conflictes tant amb la família com amb els amics i ha hagut de marxar de Lloret. Davant dels fets, la seva advocada, Anna Pagès, es planteja presentar una demanda contra l’Ajuntament per negligència, segons l’Agència Catalana de Notícies (ACN).

I és que, tal com ha relatat la lletrada, l’error va ser del Consistori, ja que el detingut havia donat a la Policia Local un nom que s’assemblava al de l’afectat.

El detingut anava indocumentat i els agents van tirar endavant el cas amb les dades que l’Ajuntament els va enviar del padró municipal. Però el nom que els van donar no era el de l’arrestat, sinó el d’un altre veí que no tenia res a veure amb el cas.

Els fets es remunten al setembre del 2015 i no ha estat fins ara que aquest gambià de 47 anys ha pogut demostrar la seva innocència. Va haver d’esperar-se a arribar a judici abans la policia no comprovés que les empremtes dactilars del detingut no coincidien en res amb les seves.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica