26.4 C
Blanes

Una exposició que conjuga la fotografia i la poesia és la proposta cultural que fa el Club Marina Casinet.

La mostra es pot veure fins a finals de mes en la seu de l'entitat, i porta per nom FOTO NATURA POÈTICA. El seu autor és un mestre jubilat, Narcís Munsó i Prats, que, a més d'una llarga trajectòria com a docent, ha tingut, des que era ben jove, la fotografia i la literatura com […]

Darreres Notícies

La mostra es pot veure fins a finals de mes en la seu de l'entitat, i porta per nom FOTO NATURA POÈTICA.

El seu autor és un mestre jubilat, Narcís Munsó i Prats, que, a més d'una llarga trajectòria com a docent, ha tingut, des que era ben jove, la fotografia i la literatura com a grans aficions de la seva vida.

circo de las estrellas

Això es pot comprovar en el llibre que va presentar divendres, el qual conté les imatges de l'exposició. Tant en el llibre com en la mostra que podem visitar, van acompanyades de textes poètics. L'exposició consta d'una vintena d'imatges, que retraten, bàsicament, flors i natura.

En aquest sentit, cal explicar que l'autor, que és de Maçanet de la Selva, s'ha criat en el món rural i que el coneix a la perfecció. El club Marina Casinet va organitzar divendres la presentació del llibre de Narcís Munsó, i el mateix autor va explicar anècdotes de la seva vida com a professor, que van convertir l'acte en una tertúlia força amena.

La idea que té el Club Marina Casinet és organitzar tertúlies periòdicament. L'espai està obert en horari de tarda, però es pot demanar, de manera puntual, als responsables del Casinet que l'obrin algun matí.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist