4.8 C
Lloret de Mar
Cartell

Una xerrada sobre la fibromiàlgia inaugura la setena temporada dels ‘Dijous de l’Aurora’

Anirà a càrrec de la infermera Dory Gómez i serà aquest dijous a les vuit del vespre a la sala polivalent de la biblioteca.

Cartell

Darreres Notícies

Demà dijous comença la setena edició dels Dijous de l’Aurora. En total hi haurà set sessions, que s’allarguen fins al mes de juny.

La primera –la de demà al vespre- serà una xerrada sobre fibromiàlgia a càrrec de la infermera Dory Gómez. Ho ha exposat una membre de l’Aurora, Conxa Alférez.

La xerrada es farà demà dijous a les vuit del vespre a la sala polivalent de la biblioteca. Una altra activitat destacada serà la sortida literària a Besalú, dissabte 12 de març, amb Martí Gironell de guia. Les inscripcions per apuntar-se a l’excursió es poden fer al despatx del Banc del Temps, a la biblioteca, divendres de dotze a una o dimarts o dimecres de sis a set de la tarda.

La setmana abans de la sortida a Besalú, l’Aurora durà a terme el que anomena Amb veu de dona. Es farà diumenge 6 de març a Atics La Carpa.

Per aquesta temporada, l’Aurora també ha programat una trobada amb altres associacions de dones, una obra de teatre sobre Neus Català protagonitzada per Mercè Arànega i una conferència sobre l’esclerosi múltiple.

De moment, com hem dit, la primera activitat es farà demà, a les vuit del vespre a la sala polivalent de la biblioteca, i serà una xerrada de la infermera Dory Gómez sobre la fibromiàlgia.

spot_img

El + Vist