4.9 C
Lloret de Mar

Unanimitat a la moció del regidor no adscrit per esfondrar un vaixell a la badia de Lloret

La iniciativa no tindria cap cost per l’Ajuntament, ja que l’esfondrament aniria a càrrec d’una empresa especialitzada i el manteniment, dels responsables de les empreses de submarinisme de la vila.

Enric Martínez, regidor no adscrit, al ple d'ahir
Enric Martínez, regidor no adscrit, al ple d'ahir

Darreres Notícies

Lloret tindrà un vaixell esfondrat al mar com a atractiu turístic per als submarinistes. Tots els grups municipals veuen amb bons ulls la proposta feta pel regidor no adscrit Enric Martínez, que va presentar una moció al ple d’aquest dilluns.

Un dels aspectes positius és que la iniciativa no tindria cap cost per l’Ajuntament, ja que el cost de l’esfondrament aniria a càrrec d’una empresa especialitzada i el manteniment, dels responsables de les empreses de submarinisme de la vila.

El regidor creu que és molt just poder tenir el vaixell al mar de Lloret la propera temporada, però està convençut que els tràmits es faran amb la màxima celeritat possible perquè sigui realitat ben aviat.

La idea és ubicar el vaixell a uns vint metres de profunditat perquè si es posa més endins només podrien visitar-lo submarinistes d’un nivell més alt.

Enric Martínez va recordar en el ple d’ahir que ell ja ha contactat amb el departament de Costes de l’Estat i amb Capitania Marítima i que tots dos organismes veuen la iniciativa amb bons ulls. Ara, però, caldrà establir altres contactes necessaris, com ara amb la confraria de pescadors de Lloret.

El debat de la moció va comptar amb força seguiment d’empresaris del submarinisme de Lloret, que van celebrat l’aprovació unànime amb aplaudiments.

spot_img

El + Vist