16.5 C
Lloret de Mar
Festa de l'escuma a Mont Lloret

Les urbanitzacions de Mont Lloret i Els Pinars prenen el relleu a les festes de barris

Les activitats programades a ambdues localitzacions estan adreçades al públic tant infantil com adult.

Festa de l'escuma a Mont Lloret

Darreres Notícies

Després del parèntesi de la Festa Major d’Estiu, aquest cap de setmana coincideixen les festes a les urbanitzacions dels Pinars i de Mont Lloret, que es duen a terme fins diumenge, al llarg de tot el cap de setmana. En els dos casos hi ha propostes per a totes les edats.

Als Pinars, l’activitat més destacada són les ofrenes florals per a les 21 víctimes de l’inceni de l’any 1979. El president de la comissió de festes de la urbanització, Ricard Amor, explica que és una efemèride “que cal tenir tots presents, que no podem oblidar perquè no es repeteixi cap barbaritat com aquesta”.

Entre els actes programats, Amor en destaca “la projecció de la pel·lícula Trolls, la festa de l’escuma” entre altres. Tot plegat acabarà diumenge als Pinars. Els mateixos dies en què hi haurà també la festa de l’urbanització Mont Lloret.

S’hi han programat una dotzena d’activitats, per a grans i petits, i d’allò més variades. Hi haurà de tot: des d’un concurs de tapes, passant per jocs infantils o audicions musicals. Jani Guerola, membre de la comissió de festes, explica que les festes a Mont Lloret són molt concorregudes perquè “es troben moltes famílies. Ve molta gent de Barcelona, amics, …”

Ja fa dotze anys que es duen a terme les festes a la urbanització de Mont Lloret, on hi assisteixen veïns, familiars i gent de tota la vila.

spot_img

El + Vist